Check beschikbaarheid

Over Eurocamping Vessem

Een echt familiebedrijf met een rijke historie. Lees alles over het ontstaan van de camping en alle eigenaren.

De historie

Welkom bij Eurocamping Vessem B.V.! Onze geschiedenis begint met een bijzonder verhaal. Terug in 1951 begonnen Cor en Jo Omtzigt hun ondernemersreis op de Albert Cuypmarkt, waar ze tot 1961 boter, kaas en eieren verkochten. In 1961 kochten ze camping De Zonnehoek in Vessem. Ze wilden een gezellige plek maken voor reizigers, dus veranderden ze de naam naar Eldorado, wat hetzelfde betekent als paradijs.

Vanaf het begin wilden we groeien. In 1969 verplaatsten we de ingang naar de huidige locatie aan de Zwembadweg. Door het aankopen van stukken land van boeren en dorpsgenoten, en dankzij ruilverkaveling, groeide onze camping uit tot maar liefst 42,6 hectare groen.

We zijn trots op onze groei. In 1969 bouwden we vier buitenzwembaden (nu nog drie) en twee douchegebouwen. Ook introduceerden we onze eerste stacaravans. In 1974 kregen we onze naam, Eurocamping Vessem B.V. In 1975 kwam John Driesen als badmeester bij ons werken en werden hij en Corry, de dochter van Cor en Jo, verliefd op elkaar. Ze trouwden en bouwden in 1979 hun huis op de camping, een plek die echt voelde als thuis. Tussen 1985 en 1990 kregen ze vier kinderen, Pauline, Ralf, Jordy en Björn, die nu meehelpen op de camping.

We hebben flink geïnvesteerd in faciliteiten, zoals een nieuwe receptie, speeltuinen, een gezellige kantine, een voetbalveld, midgetgolf, tennisbaan, twee nieuwe douchegebouwen en een glasvezel (WIFI) netwerk. Na het overlijden van Cor en Jo Omtzigt namen John en Corry de leiding over, met hulp van haar zus Thea, zwager Hans en de derde generatie.

Met de opkomst van glamping bieden we nu ook safaritenten, chalets en kampeerplekken met privé-sanitair aan, voor gasten die comfort en luxe zoeken. Ook hebben we nieuwe comfort (plus) velden gecreëerd om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne kampeerders.

En nu, terwijl de jongste leden van onze familie - de vierde generatie - opgroeien, zijn zij ons testpanel voor het animatieprogramma en nieuwe speeltoestellen. Hun blije gezichten inspireren ons om de camping nog aantrekkelijker te maken voor iedereen. Bij Eurocamping Vessem B.V. gaat het niet alleen om een camping; het is ons familieverhaal. Voor ons is dit meer dan werk; het is ons thuis. We zijn een camping voor en door familie. Toewijding en het koesteren van bijzondere momenten staan bij ons centraal. Voel je welkom bij onze familie(camping).

Familie Driesen