Check beschikbaarheid
Overzicht
13 juni 2023 - Eurocamping Vessem

Samen op safari

Eurocamping Vessem verwelkomt avontuurlijke vakantiegangers in de ruime 6-persoons safaritenten, perfect voor gezinnen en groepen van 6 personen. Deze unieke accommodaties bieden een comfortabele en authentieke safari-ervaring, direct in de Brabantse natuur.

Ruime safaritenten voor 6 personen 

Of je nu met familie of vrienden reist, de safaritenten op Eurocamping Vessem zijn ideaal voor een avontuurlijke en gezellige vakantie. Met voldoende ruimte voor iedereen, inclusief aparte slaapvertrekken, bieden deze tenten het comfort van thuis midden in de prachtige natuur.

Voorzieningen

  • 2 stapelbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Loungeset
  • Volledig ingericht keukentje met gastoestel, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Bekijk safaritent 6 personen

Dé plek om de omgeving te verkennen

Eurocamping Vessem is de perfecte uitvalsbasis om samen op safari te gaan in Brabant. Met zijn overvloed aan groene bossen, uitgestrekte velden en rustige meren, biedt deze regio prachtige plekken voor avonturiers. Ontdek de diversiteit aan planten en dieren terwijl u wandelt, fietst of zelfs paardrijdt door de natuur van Brabant.

Of ga op de camping op safari!

Dat kan natuurlijk ook. De camping is namelijk 40 hectare en heeft heel veel mooie wandelpaden. Het wandelpad bij de visvijver is absoluut de favoriet! Hier spotten vakantiegangers regelmatig mooie vissen en andere kleine diertjes. 

Nog leuker: Het dierenverblijf op de camping. In het dierenverblijf op de camping lopen kippen, damherten, ganzen en eenden. Kinderen komen hier maar al te graag! 

Komt u ook deze zomer naar Eurocamping Vessem in Brabant en heerlijk ruim verblijven in onze safaritent voor 6 personen?

Direct online boeken