Check beschikbaarheid
Overzicht
15 maart 2023 - Eurocamping Vessem

De mooiste vangsten binnenhengelen

Een hengeltje uitwerpen, mooie wandelingen met de hond maken, 's ochtends genieten van de opkomende zon... Onze camping met visvijver is een oase van rust en ontspanning.  

De visvijver op Eurocamping Vessem

De visvijver is de ideale plek om even tot rust te komen en te genieten van de natuur. Dankzij de ligging vlak bij de kampeerplaatsen hoeft u bovendien nooit ver te lopen om uw hengel uit te gooien. En dat loont! Want er zwemmen prachtige vissen in de vijver. Of u nu een ervaren visser bent of voor het eerst uw hengel uitwerpt, hier is voor iedereen wel wat te beleven.

In de vijver vindt u onder andere: karpers, zeelten, snoeken, voorns en baarsjes. Het is niet toegestaan om met levend aas te vissen.

Met papa mee

Maar natuurlijk is de visvijver niet alleen voor volwassenen. Ook voor kinderen is het een fantastische ervaring om hun eerste vis te vangen. Terwijl papa vanuit de vissersstoel toekijkt en ontspant, vangen de kinderen de mooiste vissen. Een superleuke gezinsactiviteit. 

Lekker met de hond wandelen

Neemt u de hond ook mee naar Eurocamping Vessem? Rondom de visvijver ligt een prachtig pad om te bewandelen met de hond.