Check beschikbaarheid

Groepskamperen Brabant

Zoekt u nog een plek waar u met een grote groep kunt kamperen? Waar u een gezellig familie- of vriendenweekend door kunt brengen? Misschien is onze camping in Vessem dan wel de plek die u zoekt. Wij hebben genoeg ruimte voor groepen, en er kan natuurlijk gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten op onze camping. Zo wordt groepskamperen in Brabant extra leuk!

Groepskamperen reserveren

Met een hele grote groep kamperen?

Groepskamperen op onze camping kan voor een heleboel gelegenheden. Zoals hierboven al gemeld is groepskamperen geschikt voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenweekend. Maar ook als u met uw sportclub, uw werk, uw school of uw vereniging wilt komen kamperen hebben wij een plekje voor u. Het terrein van onze camping is groot, de kampeerplaatsen zijn ruim en de voorzieningen op de camping zorgen voor een complete kampeerervaring. Ons team is gespecialiseerd in het faciliteren van groepen, dus u kunt met een gerust hart bij ons terecht.

Dit zit erbij: 

  • 6 ampère stroom
  • Gratis WIFI
  • vanaf 5 tot 300 personen mogelijk

Groepskamperen in Brabant

Plezier op de camping

Onze camping biedt allerlei faciliteiten om uw kampeerervaring zo leuk mogelijk te maken. Komt u bij ons groepskamperen, dan kunt u van al deze faciliteiten gebruik maken. Onder deze faciliteiten vallen bijvoorbeeld ons mooie buitenzwembad (met peuterbad), een midgetgolfbaan en sportvelden. Ook is er een kantine op de camping aanwezig waar u met een grote groep bij elkaar kunt komen.

Spelen in de speeltuinen

Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen op de camping aanwezig. In de speeltuin staat een glijbaan, kan er geschommeld worden, kan er in het zand gespeeld worden en kan er lekker geklommen worden op de toestellen. Ook zijn er air trampolines bij de speeltuinen aanwezig voor het nodige springplezier.

Met een grote groep kamperen

Aanvraag groepskamperen

Zoals u ziet kunnen wij gemakkelijk uw groepskampeertrip faciliteren. Bent u wel geïnteresseerd in groepskamperen in Brabant op onze camping? Begrijpelijk! Om u zo goed mogelijk te kunnen voorlichten kunt u hieronder het contactformulier invullen. Wij kunnen u vervolgens geheel vrijblijvend een offerte toesturen voor een groepsarrangement op onze camping. Zo kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden voor uw groepskampeertrip.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De omgeving in

Voor groepen is er ook heel veel rondom onze camping te beleven. Doordat onze camping in de Brabantse Kempen is gelegen kunt u echt alle kanten op. Lekker fietsen en wandelen, leuke steden bezoeken (bijvoorbeeld Eindhoven) of een actief uitje plannen in de buurt behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij D’n Hut in Wintelre verschillende leuke groepsactiviteiten plannen. Voor verschillende budgetten zijn er activiteiten te doen. Zo kunt u Jeu de Boules spelen, een leuke pubquiz doen maar ook Kleiduiven schieten en paintballen. Benieuwd naar alle activiteiten? 

Bekijk ze hier

Kamperen zonder groep

Natuurlijk kunt u ook op onze camping terecht zonder groep. Wij bieden mooie en ruime toeristische kampeerplaatsen aan, maar ook voor de campergebruiker hebben wij speciale camperplaatsen. Dit zijn mooie plekken, net buiten onze camping, die speciaal ingericht zijn voor campers. En wilt u voor langere tijd op onze camping verblijven? Neem dan eens een kijkje bij onze seizoenplaatsen.

Sfeervol ingerichte safaritenten

Wist u dat u op Eurocamping Vessem, naast kamperen, ook kunt komen genieten in een sfeervolle safaritent? De safaritenten zijn volledig ingericht, en zijn dus van alle gemakken voorzien die u thuis ook gewend bent. 

Veelgestelde vragen over groepskamperen in Brabant

Vanaf hoeveel plaatsen bij elkaar is groepskamperen mogelijk?

Gezellig met een groep kamperen? Bij Eurocamping Vessem kunt u voor een groepsvakantie vanaf 5 tot 300 plaatsen in contact komen. Alle kampeerplaatsen voor groepen zijn incl. 6 ampère stroom en gratis WIFI. 

> Neem contact op

Zijn alle kampeermiddelen mogelijk voor groepskamperen?

Alle soorten kampeermiddelen zijn (door elkaar) toegestaan; tenten, vouwwagens, campers en caravans.