Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over onze camping in Brabant.

FAQ - Algemene vragen

Tussen welke tijden zijn de slagbomen geopend?

Van april tot oktober zijn de slagbomen geopend van 06:30 uur tot 23:00 uur. Van oktober tot en met maart zijn de slagbomen geopend van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Kan ik een camperplaats vóór de camping reserveren?

Het reserveren van een camperplaats vóór de camping behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Mocht de camperplaats vol zijn als u arriveert, dan mag u voor een gereduceerd tarief op de camping staan.

Mag mijn auto mee op het terrein?

Ja, dat mag. U mag de auto tegen betaling mee op het terrein nemen.

Verhuren jullie ook fietsen?

Ja, wij verhuren ook fietsen. Voor het huren van een fiets kunt u terecht bij de receptie.

Hoeveel ampère stroom is er op de camping?

De jaarplaatsen (stacaravans) hebben 16 ampère stroom. Kampeerplaatsen hebben 6 ampère stroom. Camperplaatsen voor de camping hebben 10 ampère stroom.

Wat zijn de aankomst - en vertrektijden?

Met het Hemelvaartsweekend, Pinsterweekend en schoolvakantie bent u gebonden aan onze aankomst en vetrektijden. De gereserveerde plaatsen op de camping zijn beschikbaar vanaf 14:00 uur voor kampeerplaatsen en 15.00 uur voor huuraccomodaties en moeten op de dag van vertrek vrij zijn vóór 12:00 uur voor kampeerplaatsen en voor 10.00 uur voor huuraccomodaties. Soms kunt u in overleg van deze tijde afwijken. 

Buiten deze data om bent u NIET aan aankomst- of vertrek tijden gebonden. 

Zijn honden toegestaan op de camping?

Ja, mits aangelijnd zijn ze toegestaan op de camping. Daarnaast betaald u een bedrag per hond.

Tot hoe laat mogen camperaars arriveren?

U mag tot 23:00 uur arriveren.

Ik sta niet op de camping maar wil komen midgetgolfen, kan dat?

Natuurlijk! Mensen die niet op de camping staan en toch willen komen midgetgolfen betalen € 3,- per persoon. Bent u met een grote groep? Vraag dan naar de groepskorting!

Hoe verloopt de annulering?

Bij annulering of niet-gebruikmaking van een standplaats vindt géén restitutie plaats van de overeengekomen, bij voorschot verschuldigde 50% van de totale reserveringssom. Bij tussentijdse beëindiging van de overeengekomen periode vindt géén restitutie plaats van de totaal verschuldigde som.

Wat is de elektriciteitsvoorziening?

De aansluitkabel dient in ieder geval voorzien te zijn van 3 aders en eveneens van een geaarde stekker (eurostekker). Voor uw veiligheid is onze technische dienst genoodzaakt ondeugdelijke aansluitingen af te sluiten. De elektriciteitsaansluiting is 6 Ampère - 220 Volt, d.w.z. maximaal 1320 Watt afname tegelijkertijd. Deze is uitsluitend bestemd voor verlichting, TV/radio, koelkast, scheerapparaat en/of een lichte stofzuiger. Eventuele storingen dienen voor 16:00 uur bij de receptie te worden gemeld. Wij zullen trachten deze zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Wat is het verschil tussen een comfortplaats en een gewone toeristische plaats?

Bij een comfortplaats heeft u bij uw plaats een eigen waterkraan en afvoerputje. Verder zijn de plaatsen gelijk aan elkaar.