Check beschikbaarheid

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen over onze camping in Brabant.

FAQ - Algemene vragen

Kan ik een camperplaats vóór de camping reserveren?

Het reserveren van een camperplaats vóór de camping behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Mocht de camperplaats vol zijn als u arriveert, dan mag u, mits de camping niet vol is, voor een gereduceerd tarief op de camping staan.

Mag mijn auto mee op het terrein?

Ja, dat mag. Bij een kampeer, comfortplaats of accommodatie is er 1 auto inbegrepen in de prijs. Indien u een 2e auto mee wil nemen, dan kan dat tegen betaling.

Tussen welke tijden zijn de slagbomen geopend?

Van opening seizoen (eind maart/begin april) tot oktober zijn de slagbomen dagelijks geopend van 06:30 uur tot 23:00 uur. Vanaf oktober t/m opening seizoen is de slagboom gesloten.

Verhuren jullie ook fietsen?

Ja, wij verhuren zowel gewone als elektrische fietsen. Voor het huren van een (elektrische) fiets kunt u terecht bij de receptie.

Hoeveel ampère stroom is er op de camping?

Hieronder kunt u een overzicht terug vinden van de amerpe stroom per plaats:

  • Kampeerplaats heeft 6 ampère stroom
  • Comfortplus plaats heeft 10 ampère stroom
  • Camperplaats (voor de camping) heeft 10 ampère stroom

Wat zijn de aankomst - en vertrektijden?

De aankomst -en vertrektijden zijn als volgt:

AankomstVertrek
Kamperenvanaf 14.00 uurvóór 12.00 uur
Accommodatiesvanaf 15.00 uurvóór 10.00 uur

In overleg is het mogelijk om van deze tijden af te wijken. Neem hiervoor contact op met de receptie.

Zijn honden toegestaan op de camping?

Per kampeerplaats mag je maximaal 2 honden meenemen. Op alle kampeerplaatsen zijn honden toegestaan. Op de campign moeten honden aangelijnd zijn en moet je en zakje of schepje meenemen. Honden zijn ook toegestaan in de safaritenten. Helaas zijn honden niet toegestaan in onze chalets. 

Tot hoe laat mogen camperaars arriveren?

U mag tot 20.00 uur arriveren.

Ik sta niet op de camping maar wil komen midgetgolfen, kan dat?

Natuurlijk! Mensen die niet op de camping staan en toch willen komen midgetgolfen betalen € 3,- per persoon. Bent u met een grote groep? Vraag dan naar de groepskorting!

Hoe verloopt de annulering?

Bij annulering of niet-gebruikmaking van een standplaats vindt géén restitutie plaats van de overeengekomen, bij voorschot verschuldigde 50% van de totale reserveringssom. Bij tussentijdse beëindiging van de overeengekomen periode vindt géén restitutie plaats van de totaal verschuldigde som.

Wat is de elektriciteitsvoorziening?

De aansluitkabel dient in ieder geval voorzien te zijn van 3 aders en eveneens van een geaarde stekker (eurostekker). 

Onze kampeer- en comfortplaatsen hebben een elektriciteitsaansluiting van 6 Ampère - 220 Volt, d.w.z. maximaal 1320 Watt afname tegelijkertijd. Deze is uitsluitend bestemd voor verlichting, TV/radio, koelkast, scheerapparaat en/of een lichte stofzuiger.

Onze camper- en comfortplus plaaten hebben een elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère - 220 Volt, d.w.z. maximaal 2200 Watt afname tegelijkertijd.

Wat is het verschil tussen een comfortplaats (plus) en een gewone toeristische plaats?

In onderstaand tabel kunt u de verschillen in kampeerplaatsen terug vinden:

KampeerplaatsComfortplaatsComfortplaats Plus
6 ampere stroom
Eigen water aan- en afvoer
10 ampere stroom

Verder zijn de plaatsen hetzelfde.

Wanneer is het zwembad geopend?

Het zwembad is geopend van midden mei tot 31 augustus. 

Wanneer is het animatieteam aanwezig?

Ons animatieteam is aanwezig tijdens de volgende vakanties:

  • Meivakantie

Sommige scholen plannen extra vakanties buiten de landelijke vakanties. Tijdens deze periodes is er geen animatieteam aanwezig.

  • Hemelvaart
  • Pinksteren
  • Zomervakantie 

Kijk voor het actuele animatieprogramma op de site onder het kopje 'activiteiten'.

Zijn douches gratis?

Nee. Douchen kost € 0,50 voor 5 minuten. Dit zijn geen speciale munten maar gewoon € 0,50. Deze kan je eventueel wisselen of pinnen bij de receptie.

Kan ik de barbecue meenemen?

Barbecues zijn overal toegestaan. In verband met veiligheid vragen we wel om een emmer zand of water bij de hand te houden. Vuurkorven en open vuur zijn niet toegestaan.

Ik krijg een logee tijdens de vakantie, mag dat?

Logees zijn meer dan welkom. En logee moet wel worden aangemeld bij de receptie. Kosten zijn € 7,00 per persoon per nacht (incl. toeristenbelasting).

Hoe zit het met visite?

Visite betaald per persoon € 2,50 bezoekerstarief. Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis. Zwembad is niet inbegrepen. De auto van uw visite mag men gratis parkeren op de parkeerplaats.

Is er WIFI op de camping?

Over de gehele camping ligt glasvezel. Je kunt vanaf je eigen plek internetten met je eigen device. Voor de gratis netwerk heb je een wachtwoord nodig, welke je ontvangst bij aankomst. Het gratis WIFI netwerk is niet geschikt om films te downloaden of HD livestreams te kijken. Je vakantiefoto's delen via WhatsApp en social media of uw mail bijhouden lukt prima. De kwaliteit zal altijd afhankelijk zijn van drukte op het netwerk.


Wil je sneller internet dan kan je gebruik maken van het betaalde netwerk. Informatie hierover kan je vinden in het welkomstboekje of bij de receptie.

Zijn elektrische steps toegestaan?

Nee, door het gevaar voor andere campinggasten hebben we besloten om ze te verbieden op de gehele camping. Kinderen zien ze als speelgoed, maar niet het gevaar. Vaak gaan ze harder dan de toegestane 6 kilometer per uur. Daarnaast zijn ze niet verzekerd. We kunnen en willen het risico niet nemen.

Hieronder vallen onder andere:
• Elektrische steps,
• Hoverbords en -carts
• Gemotoriseerde quads

Mocht u twijfelen of een medische noodzaak hebben voor het gebruik van en elektrische voertuig, dan kunt u contact opnemen met de receptie.