Check beschikbaarheid

Camping Brabantse Kempen

Op zoek naar een gezellige camping in Brabant waar jong en oud optimaal kan genieten van uitstekende faciliteiten? Kom dan naar onze camping in de Brabantse Kempen en beleef samen met het gezin een geweldige tijd!

Zoek en boek mijn vakantie

Camping bij de Brabantse Kempen

Eurocamping is een gezellige camping bij de Brabantse Kempen. De sfeer is er ontspannen; het komt puur aan op genieten van een heerlijke vakantie in Brabant. Voor kinderen zijn er vele mogelijkheden voor vermaak. Zo zijn er meerdere zwembaden, een midgetgolfbaan, visvijver en meerdere sportvoorzieningen. 

Vakantie Brabantse Kempen

Met een fijne ligging dichtbij de Brabantse Kempen (12 km afstand) bent u altijd in de gelegenheid om dit prachtige tijdens de vakantie te ontdekken. 

Heerlijk kamperen in de natuur

Op onze camping in het Brabantse gedeelte van Nederland zijn diverse kampeermogelijkheden. We beschikken over ruime staplaatsen voor campers, tenten en caravans. Wij doen dagelijks ons uiterste best om u en uw gezin een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Klantvriendelijkheid en service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Wanneer  u op zoek bent naar een plek waar u heerlijk kunt ontspannen, maar waar u op zijn tijd ook het een en ander kunt ondernemen, zit u bij ons in de Brabantse Kempen helemaal goed. De Kempen zijn al jarenlang een vaste vakantiebestemming voor velen, uit zowel binnen als buitenland.

  • Kampeerplaatsen
  • Comfortplaatsen
  • Comfortplaats plus
  • Kampeerplaatsen met privé-sanitair
  • Kampeerplaats met privé sanitair 10 ampère

* Groepskamperen ook mogelijk, vraag hier gerust naar

Bekijk alle kamperplaatsen

Met een ingerichte tent behoudt u het heerlijke kampeergevoel!

Liever verblijven in luxe en met alle comfort, maar wel het echte kampeergevoel behouden? Dan zijn onze safaritenten precies waarnaar u op zoekt bent. Alle soorten en maten zijn er, van een knusse 2-persoons tent tot een 7-persoons safaritent met kinderruimte. 

Camping Brabantse Kempen

Of kies voor uiterste luxe

Luxe, iedereen houdt ervan. Ook op vakantie. En om luxe tijdens uw vakantie te hebben, is een verblijf in een chalet de perfecte verblijfsmogelijkheid. Voor iedere vakantie hebben wij een geschikt verblijf.

Easy chalet, Wood chalet, Woodchalet XL, boslodge...
Welk verblijf kiest u?

Boek mijn favoriete chalet

De Brabantse Kempen

De Brabantse Kempen, het gebied waar de natuur zich van haar beste kant laat zien! Hier vind je uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen die zorgen voor een betoverend landschap. 

Hier is het elk seizoen prachtig

Wandel of fiets door de bossen en ontdek de mooiste plekjes. Laat je verrassen door de geuren en kleuren van de seizoenen. In de lente en zomer zie je de heide in bloei staan, in de herfst geniet je van de prachtige kleuren van de bomen en in de winter van de bevroren vennen.

Brabantse Kempen

Welk natuurgebied gaat u ontdekken?

In de Brabantse Kempen vind je ook verschillende natuurgebieden, zoals de Cartierheide en de Landschotse Heide. Hier kun je volop genieten van de rust en de natuur om je heen. En als je geluk hebt, spot je misschien wel een zeldzame vogel of een ree.

Kom alles te weten over de acht zaligheden

In de Brabantse Kempen liggen de zogenoemde acht zaligheden. Dit zijn acht dorpen in het zuiden van Brabant. Hoewel het gehele gebied zeker de moeite waard is om eens te ontdekken, zijn deze dorpen toch wel bijzonder.

Uw vakantie in 2024 alvast vastleggen?

Weet u nog niet waar uw vakantie in 2024 naartoe gaat? Bij Eurocamping Vessem kan er al geboekt worden voor 2024! Eenvoudig en direct online.

Aanbod 2024